Som especialistes en moblar apartaments turístics

Ens encarreguem de tot el procés

Preus molt econòmics
 

1.

Venim a veure l'apartament

Prenem mides i donem idees

Preus molt econòmics
 

Primer venim a veure el seu apartament i ens fem una idea del tipus de mobiliari que els hi agradaria. Un interiorista és qui s'encarrega d'aquesta tasca.

Prenem mides i decidim conjuntament quins mobles necessiten, menjador, dormitoris, sofàs, matalassos, cadires, taules...o si hi ha alguns mobles que ja tenen i els podem fer servir. Els donem idees de quines necessitats presenten aquest tipus d'apartaments i del tipus de mobiliari més adecuat segons on estiguin situats.

2.

Proposem una distribució i fem un pressupost sense cost

i sense compromís

Preus molt econòmics
 

Fem la distribució i el pressupost sense cap cost i sense cap compromís. Si ja es disposa d'un planell i primer volen tenir una idea del que podria costar, també es pot fer i venir posteriorment a veure´l in-situ.

Es demanen els mobles per les dates que concretem, una vegada hem quedat d'acord amb la comanda i els preus, l'entrega dels mobles la fem directament nosaltres.

3.

Entreguem i muntem els mobles

amb personal qualificat

Preus molt econòmics
 

Els muntadors són personal de la nostra empresa altament qualificat. El transport i el muntatge està inclòs en el preu. Si no dessitgen aquests serveis ho hauríem de concretar previament.

4.

Si hi ha alguna incidència

nosaltres ens fem responsables

Preus molt econòmics
 
Mobles per apartament

Lloret de Mar
Rambla Romà Barnés

pisos turistics

Tarragona
c/ Gasòmetre, 15

apartaments econòmics

21 apartaments a Masella
C/ Coma Oriola, 22

Sofàs econòmics apartaments

Barcelona
Via Augusta

Dormitori c/ Gasòmetre

Tarragona
C/ Gasòmetre, 15

Mobles apartament Manresa

Manresa
Edifici Can Jorba

Mobles per hotels

Santpedor
Camí de Juncadella, s/n

Oferta de mobles

Manresa
Casc antic

Els aconsellem en el tipus de mobiliari més adecuat:

Independentment de l'estil que triem per moblar l'apartament, el tipus de mobles que nosaltres utilitzem és el més adecuat per rebre molta gent. Els donem idees de decoració i pensem en problemes que ens podem trobar posteriorment.

El fet d'aver-n'he fet abans ens dóna l'aventatge de saber què ens cal i com ho solucionem, com per exemple on guardem les escombres, les galledes, on deixem informació del pis i de la ciutat on està, mapes...

Utilitzem mobles amb uns acabats i uns ferratges molt bons, que tenen una bona apariència i que el seu manteniment és molt fàcil, de línees rectes però amb disseny, que convidi a passar-hi unes bones vacances, acullidor i net, ampli i pràctic.

Taules i cadires estan pensades per acullir la capacitat de cada apartament i sempre tenim en conte que siguin fortes i fàcils de manejar.

Els matalassos que fem servir són molt còmodes, amb els materials més nous per un bon descans, però sense oblidar el preu.

Els sofàs són peces essencials, per això han de ser àmplis, còmodes i en molts dels casos sofàs llits.

 

Tot això els hi oferim al millor preu!

A les fotografies poden fer-se una idea d'alguns dels pisos que hem moblat i si donen una ullada a la resta de la web veuràn que oferim uns preus molt competitius, amb uns acabats exel.lents i amb tots els serveis inclosos en els preus.

Contacti amb la nostra especialista en aquest tema.

Anna: 678.43.08.97.

 

No dubti a demanar-nos pressupost sense cap compromís!